skyddande Royal Padel Svart Gul Logotyp
  • skyddande Royal Padel Svart Gul Logotyp

skyddande Royal Padel Svart Gul Logotyp

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padel skyddande Royal Padel Svart Gul Logotyp | Säkra ditt racket med detta Royal Padel padel racket, tillverkat med en grov textur samt motståndskraftiga och lätta material för bättre prestanda.

Skydd för racket Royal Padel Svart Gul Logotyp

Välj bland ett brett utbud av skydd i vår webbutik. Köp det svarta RP padel racket med gul logotyp från den nya Royal Padel 2021-kollektionen. Det är ett tillbehör med en grov textur och är väldigt lätt för att inte ändra balansen i racket.

Å andra sidan ger den skydd mot slumpmässiga stötar eller stötar, vilket minskar risken för brott. Den anpassar sig även till vilken ram som helst och är mycket enkel att installera eftersom den innehåller ett högfixerande lim, vilket gör att den tål tid och användning i bra skick..

RP-skydd svart gul logotyp, funktioner

  • Svart design med gula logotyper av Royal Padel skyddande.
  • Starkt, långvarigt lim.
  • Den fäster på vilken padel racket som helst på något sätt.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Grov yta för större motstånd.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Royal Padel 2021.

Vem är det till? Perfekt för alla spelare, oavsett om de är pojkar eller flickor som vill skydda sitt racket från slumpmässiga stötar eftersom adidas-skyddet är ett av de mest motståndskraftiga och förlänger rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? För inte bara kan du få den i svart och gul, utan den finns även i andra färger och med andra mönster. Kombinera den med ditt padel racket och ge den en touch av personlighet med RP-skydden.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter