Protector Royal Padel Highvoltage Negro Naranja
  • Protector Royal Padel Highvoltage Negro Naranja

skyddande Royal Padel Highvoltage Svart Orange

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Highvoltage Svart Orange | Beständigt skydd för RP padel racket, designat med en grov textur och starkt fixerande lim för ett varaktigt och kvalitetsskydd.

Royal Padel Highvoltage Racket skyddande Svart Orange

Förebyggande är bättre än att bota, så skydda ditt padel racket med RP Highvoltage paddelskydd i svart och orange från Royal Padel 2021-katalogen. Det har designats med en grov yta för att uppnå större motståndskraft mot stötar eller friktion mot glaset.

Tack vare sitt kvalitetslim fäster den lätt och står sig över tiden. Den har också de perfekta måtten för att passa bredden på alla Padel rackets, oavsett vilket märke och modell det är! För att avsluta sin design i svart och orange är det den coolaste.

Paddelskydd RP högspänning svart orange, funktioner

  • Royal Padel högspänningsskydd i svart och orange passar till alla racket.
  • Den säljs styckvis.
  • Grov yta för extra skydd.
  • Inkluderar långvarigt lim.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för spelare som vill hålla sitt racket i gott skick, eftersom det är ett tåligt och lätt racketskydd som inte ändrar vikten eller balansen, kommer du inte att märka att du har det på dig!

Varför kommer du att gilla det? För den har designats med en väldigt cool finish som kombinerar svart med orange detaljer och vita bokstäver. Enligt vår åsikt är det en estetik som kombineras med vilket padel racket som helst och som kommer att ge den en touch av personlighet.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter