Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Tobilleros W Azul Marino Logo Blanco
  • Calcetines Nox Tobilleros W Azul Marino Logo Blanco

Nox Ankelstrumpor W Marinblå Logotyp Vit

PVP: 65,82 kr
49,36 kr
-26% Nox
Nox fotledsstrumpor Marinblå Logotyp Vit | Utmärkt passform och komfort på dina fötter med dessa Nox padelstrumpor, gjorda med tekniskt tyg samt en ankellång design och i en storlek

Korta strumpor för tjej Nox Marinblå Logotyp Vit

Köp tillbehören som bärs av alla World Padel Tour-proffs. Skydda dina fötter från kyla och skador med de nya korta sockorna, som ingår i Nox 2022-kollektionen, perfekta för att utöva sport flera gånger i veckan och som håller sin goda kvalitet tack vare tygerna som används.

De gör att du kan spela länge utan obehag tack vare användningen av högkvalitativa och elastiska tyger så att sockorna stannar på plats och inte skapar skador. Den har gjorts med 75% bomull, 22% polyamid och 3% elastan så att de inte flyttar sig från platsen utan gör att du enkelt kan ta på dem.

Nox blå och vita ankelstrumpor, funktioner

  • Nox ankelstövlar W Marinblå Logotyp Vit når ankeln och är en storlek som passar alla 35-39.
  • De säljs i par och finns i olika färger.
  • Tyger som bomull, polyamid och elastan har kombinerats för dess tillverkning.
  • Marinblå med logga på sulan och ovandelen i vitt.
  • De underlättar utdrivningen av fukt.
  • Finns i den nya textilkollektionen Nox 2022.

Vem är det till? Perfekt för alla som vill sporta bekvämt och med torra fötter, eftersom med mycket bekväma korta strumpor som sitter perfekt och skapar fantastiska sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att se det på fötterna på alla proffs i padelvärlden, har de också designats i blått och vitt även om du också kan få dem i fler färger, välj den du gillar mest!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter