Cordones Nox Smartstrap  Luxury Azul
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury Azul

Nox Smartstrap Luxury Laces Blue

109,15 kr
Nox
Padelsnören Nox Smartstrap Luxury Blue | Förutse fall och stötar i din padel racket med lyxspetsen i blått från märket Nox, designad med tekniska och kvalitetstyger

Sladd till Nox Smartstrap Luxury Blue padel racket

Upptäck alla våra tillbehör till bästa pris i vår padelbutik online. Upptäck Smartstrap Luxury i blått, en spets som ingår i den nya Nox 2022-kollektionen och som du inte kommer att ha problem med att ta på eftersom den är väldigt enkel och anpassar sig till alla spadar.

Beröringen är väldigt mjuk så den kommer inte att orsaka klåda eller irritation från att gnugga medan du spelar. Dessutom, tack vare användningen av tekniska tyger, bibehåller den sitt goda skick över tid och användning, utan att förlora sina otroliga egenskaper.

Nox Luxury Blue Cord, egenskaper

  • Nox Smartstrap Luxury Blue är mjuk vid beröring för att inte orsaka obehag
  • Lätt att ta på och av.
  • Den anpassar sig till vilken padel racket som helst utan problem
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för att hålla länge.
  • Skyddar racket mot fall som kan uppstå när man spelar.
  • Nya snören till Nox 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som tar hand om sin padel racket och vill förutse att den får en träff från ett fall. Dessutom kan du anpassa den till storleken på din handled så att den inte blir irriterande medan du tävlar.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att skydda ditt racket samtidigt som du bär en mycket snygg och modern design i blått med märkets logotyp i vitt, utan tvekan en färg som du kan kombinera med ditt racket och även dina paddelkläder.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter