Cordones Nox Smartstrap  Luxury Rojo
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury Rojo

Nox Smartstrap Lyxsnören Röd

109,15 kr
Nox
Padelsnören Nox Smartstrap Luxury Red | Förhindra att racket glider ur dina händer medan du spelar padel tack vare Nox-märkets lyxsnöre, gjord av kvalitetsmaterial

Sladd till Nox Smartstrap Luxury Röd padel racket

Byt ut ditt gamla snöre mot ett nytt från kollektionen Nox 2022. Upptäck Smartstrap Luxury padel racketband i rött, ett tillbehör designat för att placeras på handleden och förhindra att padel racket glider ur dina händer medan du tävlar.

Å andra sidan har tekniska och kvalitetsmaterial använts för att tåla intensiv användning och svett utan att förlora sin otroliga kvalitet. Den anpassar sig till alla modeller och är väldigt lätt att ta på, så det tar inte lång tid.

Röd Nox Luxury sladd, funktioner

  • Nox Smartstrap låter dig byta ditt gamla skydd utan att ta bort bottenpluggen.
  • Smidig konsistens och säljs i förpackningar om en enhet.
  • Skydda din padel racket från eventuella slag.
  • Mycket lätt att applicera och ta bort.
  • Passar alla dina spadar.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2022.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för de personer som har använt samma skydd under lång tid och vill ändra det för hygienen. Det hjälper dig också att skydda padel racket ifall den glider från dina händer så att den går sönder.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att ha säkerhet när du spelar, utan du kan också bära en röd design med företagets namn i vita bokstäver, ett urval av färger som du kan bära med alla dina racket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padel med Nox Sport och dess breda utbud av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter