Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Azul Marino
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Azul Marino

Långa Nox Strumpor M Vit Marinblå Logotyp

PVP: 65,82 kr
54,74 kr
-17% Nox
Utrusta dig själv med produkter skapade speciellt för idrottare som Nox-strumpor, ett viktigt tillbehör för att förhindra skav under spelet

Långa Nox Strumpor M Vit Marinblå Logotyp

Vi har nu märket Nox långa strumpor tillgängliga. Ett mer än nödvändigt tillbehör i vårt padelkit eftersom de hjälper till att transpirera svett och förhindrar skav från att skapas när du spelar.

Vid tillverkningen har elastiska material använts för att göra dem lätta att ta av och på samt ett nät så att foten kan svettas utan att skapa överflödig svett. De säljs i förpackningar om ett par och finns i fler färger för att välja den du gillar bäst.

Nox vita och marinblå långa strumpor, funktioner

  • Långa Nox-strumpor passar benet och foten.
  • Förpackning med 1 par strumpor.
  • Tillverkad av bomull, polyamid och elastan.
  • Komfort i varje hopp tack vare stoppningsmaterialen som används.
  • Finns i vitt med logotypen i andra färger.
  • Finns i den nya textilkollektionen Nox 2022.

Vem är det till?

Perfekt både för manliga eller kvinnliga spelare som vill utrusta sig med tillbehör skapade för sportaktiviteter som padel eftersom de hjälper till med snabb svett.

Varför kommer du att gilla det? På grund av materialen som används och på grund av den vita designen och den marinblå logotypen som gör dem grundläggande i våra matcher.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter