Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Rojo
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Rojo

Långa Nox Strumpor M Vit Röd Logotyp

PVP: 76,79 kr
54,74 kr
-29% Nox
Klä upp dig i år med de nya sockorna från den nya kollektionen Nox 2022. Skapad med högkvalitativa tyger som hjälper till med andningsförmåga och komfort

Långa Nox Strumpor M Vit Röd Logotyp

Utrusta dig från topp till tå med de nya produkterna från Nox 2022-kollektionen som återkommer ett år till utan att göra dig besviken. Upptäck de långa Nox-strumpor, ett tillbehör som hjälper foten att svettas utan att tappa stil eftersom den har designats i vitt med röda detaljer.

Däremot kan du få dem i individuella förpackningar och i olika storlekar. De skyddar även foten under matchen eftersom ett vadderat tyg har lagts till för att dämpa hopp och undviker därför eventuella framtida skador.

Vita och röda Nox strumpor, funktioner

  • Nox strumpor är långa, ner till under knäna.
  • Säljes i förpackningar om ett par.
  • 78% bomull, 20% polyamid och 2% elastan.
  • Bibehåller tygernas goda kvalitet över tid.
  • Området av växten vadderat för att dämpa hoppen.
  • Finns i textilkollektionen Nox 2022.

Vem är det till? Till alla som spelar padeltennis och som letar efter sköna strumpor som hjälper till att svettas så att foten inte glider medan vi spelar och det blir obehagligt för oss. De är också mycket tåliga mot tvätt och användning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är strumpor som är skapade speciellt för att spela padel, förutom att de är designade i vitt med logotypen i rött, en slående kombination men vacker att se på.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara sensationer på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter