Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Rojo
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Rojo

Nox Ankelstrumpor W Vit Röd Logotyp

PVP: 54,85 kr
43,77 kr
-21% Nox
Utrusta dig fullt ut med de nya strumpor av märket Nox, ett perfekt plagg för att hålla temperaturen på vintern och skydda dem från skav

Nox Ankelstrumpor W Vit Röd Logotyp

Köp tillbehören som bärs av alla World Padel Tour-proffs. Skydda dina fötter från kyla och skador med de nya korta sockorna, som ingår i Nox 2022-kollektionen, perfekta för att utöva sport flera gånger i veckan och som håller sin goda kvalitet tack vare tygerna som används.

De gör att du kan spela länge utan obehag tack vare användningen av högkvalitativa och elastiska tyger så att sockorna stannar på plats och inte skapar skador. Den har gjorts med 75% bomull, 22% polyamid och 3% elastan så att de inte flyttar sig från platsen utan gör att du enkelt kan ta på dem.

Nox vita och röda ankelstrumpor W, funktioner

  • De vita Nox Anklets W med röd logotyp är låga och når ankelhöjd.
  • Finns i en förpackning om ett par.
  • Bomull, polyamid och elastan har använts.
  • Vit färg med röda detaljer.
  • Avdunstar svett så att du inte har känslan av att ha en blöt fot.
  • Finns i den nya textilkollektionen Nox 2022.

Vem är det till? Perfekt för alla som vill spela padeltennis eller vilken sport som helst och hålla fötterna torra, eftersom de hjälper till med snabb svett så att dina fötter inte blir blöta av svett och att den drivs ut snabbare.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att se det på fötterna av alla proffs i padelvärlden, har de också designats i vitt och rött, vilket bildar en attraktiv och modern kombination.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter