Protector Nox WPT Azul Amarillo
  • Protector Nox WPT Azul Amarillo

Nox WPT skyddande Blå Gul

109,15 kr
Nox
Nox WPT Blå Gul padel racketskydd | Förläng livslängden på din padel racket med detta Nox-skydd med en grov yta, vi försäkrar dig att den erbjuder maximalt skydd samt en väldigt cool estetik

Rough skyddande Nox WPT Blå Gul

Oroa dig inte för stötar eller repor på ditt racket med Nox WPT padelskydd i blått och gult från tillbehörskatalogen Nox 2021. Det är ett tillbehör av högsta kvalitet som ger det bästa skyddet mot eventuella stötar eller stötar som kan uppstå under match.

Den anpassar sig till vilken paddelform som helst och passar perfekt i ramen. Den är också mycket enkel att installera och du kan byta ut den när du vill, eftersom den innehåller höghållfasta lim och kvalitetsmaterial.

Nox WPT Blue Yellow skyddande, funktioner

  • Nox WPT Blue Yellow-skyddet är väldigt lätt, så det tillför inte extra vikt till racket.
  • Kvalitetslim för snabb placering.
  • Kompatibel med alla ramformer och bredder.
  • Enskilda paket, 1 enhet.
  • Grov yta och design i fler färger.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Nox 2021.

Vem är det till? För alla försiktiga spelare som skyddar sin racket innan han spelar för att undvika eventuella brott eller skav. På så sätt förlängs padel rackets livslängd och den förblir i gott skick längre.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att erbjuda det bästa skyddet mot stötar, kommer du också att njuta av en mycket elegant och slående finish eftersom den har en mörkblå design och detaljerna i märket och WPT-logotypen i fluorescerande gult.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2021
Våra bästa produkter