Protector Bullpadel Transparente
  • Protector Bullpadel Transparente

Genomskinlig Bullpadel-skydd

PVP: 98,73 kr
76,24 kr
-23% Bullpadel
Bullpadelskydd för transparent racket utan behållare | Skydda ditt padel racket från slumpmässiga stötar med detta Bullpadel-skydd med en nästan genomskinlig design, så det är väldigt diskret att använda på alla modeller.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel transparent padel racketskydd

Ge din padel racket det skydd den behöver med det genomskinliga bullpadelskyddet. Det är ett komplement som anpassar sig till vilken ram som helst och klarar av alla slag eller stötar som kan uppstå under spelets gång. Så det håller racket i gott skick.

Tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre. För att placera den behöver du bara ta bort tätningen och fästa den lite i taget för att undvika rynkor. Dessutom har den rätt mått för att passa i vilken ram som helst, oavsett form.

Bullpadel Transparent skyddande, analys

  • Slät design av det genomskinliga bullpadelpadel racketskyddet med signaturlogotypen.
  • Passar alla ramar.
  • Långvarig fixering tack vare limmet som ingår.
  • Den säljs styckvis.
  • Skyddar mot stötar och förändrar inte balansen i racket.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Bullpadel.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill ha totalt skydd för sin racket, eftersom du med detta bullpadelskydd kommer att undvika skador orsakade av oavsiktliga träffar under spelet.

Varför kommer du att gilla det? Du kan använda den på vilken padel racket som helst eftersom dess transparenta design är mycket diskret. Den innehåller också företagets logotyp, men du kan använda den både på bullpadel-racket och på andra märken.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Gå med i BullPaddel-teamet, ett av de mest prestigefyllda varumärkena på marknaden. Hans ständiga arbete har gjort det möjligt för honom att ta fram en ny kollektion av Padel rackets anpassade för alla typer av publik och spelstilar.

Dessutom kompletterar den sin katalog med skor, kläder, väskor och accessoarer för att utrusta dig som en mästare. Spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez Alejandra Salazar eller Cata Tenorio representerar företaget på alla banor.

Features År: 2020
Våra bästa produkter