Protector Nox WPT Game Azul Rojo
  • Protector Nox WPT Game Azul Rojo

skyddande Nox WPT Game Azul Rojo

109,15 kr
Nox
Paddelskydd Nox WPT Game Blå Röd | Förläng livslängden på ditt padel racket med detta Nox padelskydd med en design med den officiella WPT-logotypen i rött och en marinblå bakgrund.
Skriv en recension

Rugged skyddande Nox WPT Game Blue Red

Ge ditt racket större hållbarhet med Nox Game Blue Red padelskydd från tillbehörskollektionen Nox Padel 2021. Det är ett tillbehör som ger skydd mot slumpmässiga stötar eller stötar under spelet, vilket minskar risken för att racket går sönder.

Den anpassar sig till vilken ram som helst och är mycket enkel att installera eftersom den innehåller ett lim som fixerar mycket bra. Dessutom har den en grov finish som ökar skyddet och tack vare sina kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

Nox WPT Game Blue Red padel racketskydd, funktioner

  • Grov ytdesign av Nox WPT Game Blue Red-skyddet.
  • Lätt att installera tack vare limmet.
  • Universell storlek att sätta i vilken ram som helst.
  • Säljes i paket om 1 enhet.
  • Mycket lätt, utan att ändra balansen.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Nox 2021.

Vem är det till? Optimalt för alla spelare som vill skydda sitt racket från slag eftersom nox-skyddet är ett av de mest motståndskraftiga och det är väldigt enkelt att placera det.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya design anpassar den sig till alla racket eftersom den passar med alla typer av ramar. Den har också en design med den officiella WPT-logotypen i mitten i rött, som sticker ut mot den marinblå bakgrunden.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2021
Våra bästa produkter