Armband Adidas L blågrå
  • Armband Adidas L blågrå

Armband Adidas L blågrå

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Adidas Padel
Adidas Armband L långa armband blågrå | Den svetten är inte ett problem med de nya Adidas Wristband L padelarmband som är designade för att hjälpa dig genom att absorbera svett från pannan och armarna
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Paddelarmband Adidas Armband L blågrå

Låt ingenting hindra dig från att leka med den nya kollektionen av Adidas-tillbehör där du kan hitta ett brett utbud av tillbehör att välja mellan. En av dem är de nya wristbrandsarmbanden från märket Adidas som har designats i blått med gråa detaljer.

Detta tillbehör är viktigt för mycket varma tider eftersom de hjälper till att ta bort svett från din panna medan du spelar och att svetten från dina armar passerar till dina händer. De är också perfekta för de personer som kommer ur en skada eftersom de hjälper till att hålla området varmt.

Armband långa armband i blå och grå färg, egenskaper

  • Adidas Armband L har designats i en lång storlek.
  • De hjälper dig att förhindra att du gör dåliga drag medan du spelar.
  • De svettas svett för att förhindra att den ackumuleras, vilket skapar en känsla av fukt.
  • Större motståndskraft och hållbarhet tack vare dess tillverkning med bomull.
  • Blå färgdesign med grå detaljer.
  • Ny kollektion av Adidas 2023 accessoarer.

Vem är det till? Till alla de människor som vill undvika överdriven svettning när de spelar, för med detta tillskott kommer du att förhindra att svetten från armarna passerar till händerna och att svetten från ansiktet stör dina ögon.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt komplement för att spela under de varmaste månaderna. Du kommer också att gilla den för dess blå design med märkets logotyp i grått, en mycket slående kombination för att du ska lyckas på banan.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter