Nox långa vita wristbands med svart logotyp
  • Nox långa vita wristbands med svart logotyp

Nox långa vita wristbands med svart logotyp

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Nox
Nox långa vita padelarmband med svart logotyp | Låt ingenting hindra dig från att ge det bästa av dig själv på banan med de nya långa Nox-armbanden, ett perfekt komplement för att ta bort svett från ansiktet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Nox långa vita armband svart logotyp

Förhindra att svett stör dig medan du leker med den nya kollektionen av armband från märket Nox där du kan välja mellan en mängd olika färger och modeller. En av dem är de långa vita armbanden med den svarta loggan så att du kan bära dem med alla dina kläder.

Bland dess material hittar vi bomullsfibrer, vilket ger den stor motståndskraft för att förhindra att den slits ut vid tvätt och användning. Den har också Balance Fresh-teknologi som hjälper till att absorbera svett från armarna för att förhindra att den passerar till händerna medan du spelar.

Långa vita Nox-armband med svart logotyp, egenskaper

  • Nox armband har designats i en lång storlek.
  • Perfekt för personer som kommer ur en skada eftersom det håller området varmt.
  • De hjälper till att ta bort svett från ansikte och armar.
  • De samlar inte på sig svett tack vare Balance Fresh-tekniken.
  • De säljs i förpackningar om två enheter.
  • Ny kollektion av tillbehör till padel Nox 2023.

Vem är det till? De är idealiska för alla de människor som inte ens blir varma när de spelar, så de letar efter ett tillbehör som fungerar som en handduk för att ta bort svett från pannan och förhindra svett från att passera till händerna medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det blir ett mycket bekvämt tillbehör, viktigt för alla som vill bekämpa svett. De har även designats i vitt med logotypens detaljer i svart, en kombination som du kan bära med ett stort antal av dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Gå med i Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Denna säsong presenterar en bred kollektion av padelracket, kläder, paletaväskor och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker så att du kan prestera till max.

Features År: 2023
Våra bästa produkter