Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Enebe Aerox Carbon Pro 2023
  • Enebe Aerox Carbon Pro 2023
  • Enebe Aerox Carbon Pro 2023

Enebe Aerox Carbon Pro 2023

PVP: 2 523,10 kr
2 139,15 kr
-16% NB
Enebe Aerox Carbon Pro 2023 paddelpadelracket | Utmärkt kraft i varje träff med detta Enebe powerracket, en av märkets klassiker som återkommer med 3k-tyg och svart eva HR3-gummi
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe Aerox Carbon Pro paddelpaddel

Dominera nätet med återutgivningen av det röda Aerox Carbon Pro padelracket, en av de mest kända modellerna i Enebe 2023-katalogen. På banan ger den mer kraft eftersom balansen är något hög. Men den har också en bra sweet spot eftersom den överdimensionerade formen hjälper oss att kontrollera fler off-center bollar.

Företaget har använt kvalitetsmaterial för sin konstruktion, så ramen är 100 % kol och planen är gjorda av 3k tyg, vilket ger den större styrka. Å andra sidan innehåller den svart eva HR3-gummi inuti, ett skum som ökar känslan av kontroll och kraft. Slutligen har den förstärkningar i hjärtat som garanterar större stabilitet.

Enebe Aerox Carbon Pro i rött, funktioner

  • Teardrop-format av den nya röda NB Aerox Carbon Pro för att förbättra sin sweet spot.
  • Ger extra kraft tack vare sin högre balans.
  • Större stabilitet vid slag tack vare de använda materialen.
  • Högpresterande padelracket i 100 % kol.
  • Torkare touch tack vare användningen av 3k-tyg på planen.
  • Svart eva HR3 gummi inuti som förbättrar sensationerna vid slag.
  • Slät matt finish med röda detaljer.
  • En av nyheterna i den senaste kollektionen av Enebe Padel 2023 padelracket.

Vem är det till? Mer fokuserad på den avancerade och attackerande spelaren eftersom Aerox erbjuder extra kraft i varje skott på grund av sin högre balans, vilket går mycket bra med skott som volley och skott, så det kommer att hjälpa dig att få bollen x 3 med enklare.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den mer överdimensionerade formen erbjuder den en bra sweet spot, något som uppskattas mycket när du tar ut bollen bakifrån, så det hjälper dig att inte missa lätta bollar. Den återkommer också med en väldigt cool design i matt kolfiber och med detaljer i rött, verkligen slående!

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter