Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
OBS RS 8.1 Silver Refurbished
  • OBS RS 8.1 Silver Refurbished

OBS RS 8.1 Silver Refurbished

PVP: 1 974,60 kr
767,36 kr
-62% NB
padelracket de pádel NB RS 8.1 Silver Renoverad | Utmärkt spelbarhet på banan med denna mångsidiga racket från Enebe, en mycket välbalanserad modell som också gynnar spelarens snabba anpassning på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket NB RS 8.1 Silver Renoverad

Få de bästa erbjudandena på padelracket för att spela Enebe Padel 2022 i vår webbutik. Upptäck NB RS 8.1 silver padelracket, en modell som inte har en hygienisk tätning på handtaget. På banan är den väldigt mångsidig eftersom den har designats med droppform och medium balans, så den anpassar sig till alla spelstilar.

När det gäller materialen så kombinerar den kol och glasfiber så att god spelbarhet och motståndskraft mot eventuella slag uppnås. När det gäller kärnan så innehåller den mjukt eva-gummi, så det ger mycket sötma i beröringen, bollutmatning förutom att avsevärt minska vibrationerna.

Enebe RS silver och svart, egenskaper

  • Teardrop-format och medium balans av den semi-nya NB RS 8.1 Silver för att uppnå större mångsidighet.
  • Den har ingen hygienisk tätning på näven.
  • Kolförstärkt struktur.
  • Den har glasfiber, vilket ger den större spelbarhet.
  • Spektakulärt ljud med det mjuka eva-gummit, karaktäristiskt för märket.
  • Det gynnar spelarens utveckling och tekniska förbättring.
  • Nytt i NB Padel 2022 racketkatalog.

Vem är det till? Designad för spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas, eftersom det är en mycket uppskattad modell i spelet. Den är mycket välbalanserad och erbjuder den bästa prestandan både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att kunna få det till bästa pris, så kommer du att njuta av hela märkets kvalitet utan att bli överprissatt. Dessutom är den estetiskt mycket elegant eftersom den kombinerar grått med vita och röda detaljer, vilket gör den verkligen spektakulär.

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter