Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Enebe Roja
  • Muñequera Enebe Roja

Enebe rött armband

PVP: 43,88 kr
38,40 kr
-13% NB
Armband till padel Enebe Red | Undvik smärta eller skada med detta Enebe-armband för att spela padel, ett perfekt tillbehör för varma dagar eftersom det förhindrar att händerna svettas

OBS Rött kort armband med vit logga

Fortsätt att svettas på händerna i schack med det nya korta armbandet i röd och vit logotyp, en kvalitetsaccessoar som du hittar tillgänglig i Enebe 2022-kollektionen av tillbehör för att spela padel. Den säljs individuellt och det finns många färger att välja mellan. .

Med den kommer du att kunna greppa padel racket hårt och förhindra att fukt spelar dig ett spratt vid avgörande ögonblick. Dessutom har de också mycket bra stöd och undviker dåliga gester av leden och eventuella skador.

Kort NB-armband i rött, funktioner

  • Det röda Enebe-armbandet säljs i förpackningar om 1 enhet.
  • Små mått, ca 8 x 8 cm.
  • Stöd och skydd av leden.
  • Huvudtyg bomull med 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan.
  • Finns i fler olika färger.
  • Tillbehör för att spela padel NB Padel 2022.

Vem är det till? Designad för både män och kvinnor som regelbundet spelar padeltennis och lider av överflödig svett i armarna, något som är ganska obehagligt när man greppar racket ordentligt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess kombination av material garanterar maximal absorption, även i tider av värme. Dessutom är dess röda finish med den vita märkeslogotypen mycket slående, alla kommer att titta på dig!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter