Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Orca 4.0 LTD
  • NB Orca 4.0 LTD
  • NB Orca 4.0 LTD

NB Orca 4.0 LTD

PVP: 1 766,11 kr
602,80 kr
-66% NB
OBS Orca 4.0 LTD padel racket | En av Enebes bästa multifunktionella Padel rackets är tillbaka i en begränsad upplaga, med nya material och en exklusiv design bara för vår butik
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
3 x NB Orca 4.0 LTD
1 808,40 kr
Price separated
1 808,40 kr
You save:
−1,10 kr
Pack price:
1 809,50 kr
2 x NB Orca 4.0 LTD
1 205,60 kr
Price separated
1 205,60 kr
You save:
−165,10 kr
Pack price:
1 370,70 kr

padel racket NB Orca 4.0 Limited Edition

Missa inte chansen att få det nya Orca 4.0 padel racket. LTD, en exklusiv Enebe Padel 2022-modell. Den har designats i ett överdimensionerat format och medelbalans, så att du kommer att ha lika kraft och kontroll, vilket hjälper dig att ta dina bästa bilder från alla områden på banan.

Å andra sidan innehåller den kol i ramen, med vilken strukturen är motståndskraftig och solid. Ansiktena är gjorda av glasfiber och kärnan är gjord av mjukt eva-gummi, med vilket du kommer att njuta av en mer elastisk touch och mycket goda sensationer när du slår. Kort sagt är det ett billigt padel racket men av högsta kvalitet.

Enebe Orca 4.0 Limited Edition, funktioner

  • Med NB Orca 4.0 LTD kommer du att ha den bästa prestandan i attack och försvar.
  • Rörkonstruktion i kol.
  • Eva mjuk gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Bra spelbarhet tack vare användningen av glasfiber på ansiktena.
  • Mångsidig padel racket med fantastisk valuta för pengarna.
  • Exklusiv design, endast för Padel Zone.
  • Förstärkt struktur för att förhindra brott och förlänga dess livslängd.
  • En av Enebe 2021 Padel racketsna i begränsad upplaga.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas då det är ett mycket välkompenserat padel racket som erbjuder den bästa balansen mellan kraft och kontroll så att atleten kan förbättras.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess prestanda på banan kommer du att gilla den genom designen eftersom det är ett padel racket i begränsad upplaga som du bara kan köpa i vår onlinebutik. Kom tillbaka med en kombination av svart och vitt som får dig att glänsa på banan!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter