Paletero Enebe Revolution Azul Royal
  • Paletero Enebe Revolution Azul Royal

padelväskor Enebe Revolution Azul Royal

PVP: 383,95 kr
350,49 kr
-9% NB
Liten padel racketväska Enebe Revolution Royal Blue | Få denna Enebe padelväska till bästa pris, en liten padel racketväska i vilken du kan transportera upp till ett par padel, skor och lite kläder

Enebe Revolution blå och svart väska

Lämna ingenting hemma tack vare Revolution ljusblå och svart väska, en liten väska som finns i Enebe Padel 2021-kollektionen. Företaget har använt resistenta material och har förstärkt de områden som är mest utsatta för slitage för att uppnå en bättre hållbarhet.

Som vi redan har nämnt är den liten så den har bara ett lättillgängligt mittfack, samt ett sidofack för 1 eller 2 padel racket. Den har också olika grepp och du kan justera handtagen för att bära den bekvämt på ryggen.

Revolution blå och svart padelväska, funktioner

  • Enebe Revolution Royal Blue är en av de mest motståndskraftiga och hållbara.
  • En sida för att kunna transportera dina Padel rackets.
  • Stort huvudfack med central dragkedja.
  • Vadderade handtag för att förhindra obehag i axeln.
  • Möjlighet att bära den för hand eller ryggsäck typ på ryggen.
  • Ingår i Enebe Padel 2021 väskkatalog.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för idrottare som vanligtvis inte har med sig mycket material till sina tävlingar eftersom det är en liten NB padel racketväska, med ett huvudfack och ett sidofack för racket.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en liten väska är den gjord av motståndskraftiga material för att uppnå bättre hållbarhet. Den har också en cool design i svarta, blå och gråa detaljer, spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter