Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Enebe Combat Negro Oro 2020
  • Mochila Enebe Combat Negro Oro 2020

Enebe Combat Backpack Black Gold 2020

PVP: 405,34 kr
372,44 kr
-9% NB
Enebe Padel Combat ryggsäck svart och guld | Lämna ingenting hemma med denna Enebe padelryggsäck: stor, bekväm och med termoteknik för att skydda din padel racket

OBS Combat guld padel bag

Få de senaste nyheterna inom padelutrustning i vår webbutik. Lämna ingenting hemma med den guld- och svarta Combat padel-ryggsäcken från Enebe 2020-väskkatalogen , en väska som sticker ut för sin design och även för sin kapacitet.

Det är en av få som inkluderar ett termosystem för padel racketet. Den har även en separat ficka för skor, ett huvudfack och andra mindre. Den innehåller också vadderade förstärkningar för att undvika obehag i ryggen, den mest kompletta!

Combat guld padel ryggsäck, funktioner

  • Enebe Combat i svart och guld 2020 inkluderar en termofunktion.
  • Beständiga och lättstädade material.
  • Lättåtkomligt huvudfack med dubbel dragkedja.
  • Vadderade förstärkningar på baksidan och även på handtagen.
  • Små fickor och mesh på sidorna.
  • Integrerad väska i nedre delen för att lämna skorna.
  • Ny katalog med Enebe Padel 2020-ryggsäckar.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som vanligtvis reser med motorcykel eller skoter, eftersom NB-ryggsäcken är mycket mer praktisk än de enorma Padel racketsna och även innehåller olika fack för allt material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av få padel bagar som har termoteknik i sitt fack för racket, så de är skyddade från temperaturer. Dessutom är den väldigt cool med sin design i guld och svart.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter