Joma Yukon orange svart 2023
  • Joma Yukon orange svart 2023
  • Joma Yukon orange svart 2023

Joma Yukon orange svart 2023

PVP: 2 083,75 kr
1 875,33 kr
-11% Joma
Joma Yukon orange svart 401052.801 | Få mer kraft i ditt luftrally med den nya padelracketen Joma Yukon i orange och svart, en modell tillverkad av svart eva och 18k väv.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Yukon orange svart Padelracket

Utnyttja varje tillfälle att leverera dina mest kraftfulla slag med den nya padelracketen Yukon i orange och svart, en högpresterande modell som du hittar i Joma's katalog 2023. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial som kol i ramområdet och 18k väv för ytan.

Den har en fast känsla eftersom den också har svart eva-gummi på insidan, ett skum med snabb återhämtning. När det gäller spelet ger den mer kraft än kontroll eftersom den behåller en tårform men balansen är högst upp. Slutligen har området kring hjärtat förstärkts för att förbättra stabiliteten.

Joma Yukon i orange med svarta detaljer, funktioner

  • Joma Yukon i orange och svart erbjuder en bra sweet spot på grund av sin tårform.
  • Tack vare dess höga balans kan du njuta av en stor kraft.
  • Ramområdet är gjort av kol tillsammans med 18k väv för ytan.
  • För kärnan har svart eva använts, vilket förbättrar känslan vid träff.
  • Ny design av bryggan för att säkerställa stabilitet och minska vibrationer.
  • Enkel design av säkerhetssnöret.
  • Avancerad serie padelracketar från Joma 2023.

Vem är det för? Lämplig för avancerade spelare som tävlar flera gånger i veckan och letar efter en kraftfull racket, eftersom den nya Yukon ger en imponerande slag på grund av den lätt förhöjda balansen, vilket är idealiskt för höga slag.

Varför kommer du att gilla den? Trots att det är en kraftfull racket erbjuder den en bra sweet spot tack vare sin översized form, vilket ger bra kontroll från baslinjen. Dessutom har den en mycket attraktiv estetik med kombinationen av orange och svarta detaljer, avslutad med en glansig lack.

Upptäck mer om varumärket JOMA SPORT

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har varit verksamt inom sportsektorn i många år. Först de senaste åren har det börjat med padel, först med en komplett kollektion av skor och tillbehör, för att senare utöka sortimentet med ett omfattande utbud av padelracketar.

Alla deras produkter har en exceptionell kvalitet eftersom de lägger ner mycket arbete på att forska om och anpassa de senaste teknologierna inom branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar bästa prestanda och design på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter