Joma Tournament svart röd 2023
  • Joma Tournament svart röd 2023
  • Joma Tournament svart röd 2023

Joma Tournament svart röd 2023

PVP: 1 206,70 kr
877,18 kr
-28% Joma
Medelnivå racket Joma Tournament svart röd | Njut av kraft och kontroll med detta Joma Tournament mellannivåracket, en modell som snabbt kan anpassas för att hjälpa oss att definiera vårt spel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Tournament svart och röd padelracket

Få dina bästa skott i anfall och försvar med det nya svarta och röda Tournamentpadellracket, en av modellerna i Joma Padel 2023 medium-serien. Tack vare användningen av glasfiber genererar den en snabb anpassning såväl som bra spelbarhet sedan dess touch. är väldigt elastisk.

För sin design kombinerar den rivformen med medium balans, så den visar mycket väl kompenserad så att du kan ta dina bästa bilder. Den erbjuder också mycket bra sensationer när du slår med användning av svart eva-gummi och antivibrationssystem, så att du inte kommer att avsluta spelen med obehag.

Joma Tournament i svarta och röda detaljer, egenskaper

  • Den svarta och röda Joma-turneringen har en droppform för att utöka sweet spot.
  • Balans i den centrala zonen, vilket ger en extra kraft i skott som volley eller skott.
  • Solid och styv struktur tack vare konstruktionen av röret med kol.
  • Den innehåller en svart eva gummikärna för en spektakulär touch.
  • Utmärkt stabilitet när du slår med hjärtförstärkningen.
  • Bra spelbarhet tack vare användningen av glasfiber på planen.
  • Den genererar inga vibrationer med det nya VIBRA - OUT-systemet.
  • Ny kollektion av Joma Padel 2022 racket.

Vem är det till? Den riktar sig till offensiva spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas eftersom det är en kraftracket som hjälper dig att förbättra ditt anfallsspel utan att tappa kontrollen eftersom den har en bra sweetspot.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett racket med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris, med vilket vi kan förbättra vårt spel och det går inte utanför budgeten. Dessutom gör dess kombination av svart färg och röda detaljer den mycket attraktiv, så du kommer att gilla den med blotta ögat.

Upptäck mer om varumärket JOMA SPORT

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter