Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Joma Club Cuhsion orange fluor
  • Overgrip Joma Club Cuhsion orange fluor

Overgrip Joma Club Cuhsion orange fluor

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Joma
Overgrip för Joma Club Cuhsion orange fluorescerande racket | Förhindra att racket glider från dina händer på grund av svett med de nya Club Cuhsion-övergreppen från Joma som hjälper till att förhindra ansamling på händerna

Overgrip padel Joma Club Cuhsion fluor orange

Gör dig redo för spelet med vår omfattande katalog med tillbehör för både ditt racket och dig. Upptäck den nya Joma-kollektionen där du kan hitta den nya Overgrip Club Cuhsion, ett tillbehör som hjälper dig att förbättra greppet på ditt racket så att inget stoppar dig på banan.

De säljs i förpackningar om tre enheter och har designats i den mest slående fluororange färgen så att du kan matcha dem med ditt padelracket. Å andra sidan förhindrar de ansamling av svett, så de hjälper till att förhindra att racket glider ur dina händer medan du spelar.

Overgrip Joma Club Cuhsion i fluororange färg, egenskaper

  • Joma Club Cuhsion Overgrips säljs i ett paket med tre enheter.
  • De har designats med harts på framsidan för att förbättra greppet.
  • De förhindrar ansamling av svett för större vidhäftning.
  • Den är väldigt lätt att ta på så det tar inte lång tid.
  • Fluor orange design, mycket slående!
  • Ny katalog med Joma 2023 tillbehör.

Vem är det till? Det är ett viktigt tillbehör för att spela padel eftersom det hjälper till att förbättra greppet på ditt racket så att du kan spela i timmar och undvika överflödig svett på händerna. De säljs även i förpackningar om tre enheter så att du kan byta dem när du behöver det.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer utan tvekan att gilla det för dess höga kvalitet som gör att du kan spela med dem under lång tid. Den har också designats i den mest slående fluororange färgen så att du kan ta den med ditt padelracket, de kommer att bli dina favoriter!

Upptäck mer om varumärket JOMA

Joma Sport-företaget har vetat hur man anpassar sig till idrottare genom att skapa ett brett utbud av produkter för att utöva olika sporter. padel är inget undantag och den har redan representation på World Padel Tour tack vare spelare som Juani Mieres.

Upptäck deras nya padelskor, kit och komplett kollektion av padelracket, vi är säkra på att du kommer att hitta den som bäst passar dina behov och alltid till bästa pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter