Padelbollar Joma Tournament
  • Padelbollar Joma Tournament

Padelbollar Joma Tournament

PVP: 65,82 kr
65,28 kr
-1% Joma
Padelbollar Joma Tournament Yellow | Ny boll för att spela padel Joma, ger ett utmärkt värde för pengarna samt fantastiska funktioner för att uppnå bästa prestanda

Joma Tournament Padelbollar

Få kvalitativa paddelbollar till bästa pris i vår webbutik. Vi presenterar den nya burken med gula Joma Tournament-bollar, till salu i tuber med 3 enheter. De kan användas av både professionella och amatörspelare, eftersom de innehåller högkvalitativ filt, som erbjuder en fantastisk slagsensation och en nästan perfekt flygning.

Väl på banan kommer du att kunna använda dem under en längre tid eftersom kvalitet och mest motståndskraftiga material har använts för deras tillverkning. De bibehåller också sitt optimala tryck för fler spel, så du kommer att njuta av en mycket mer dynamisk studs och en enhetlig flygning, utan vibrationer.

Gula Joma Tournament bollar, egenskaper

  • Burken med gula bollar från Joma Tournament erbjuder utmärkt värde för pengarna.
  • Håller trycket längre.
  • Jämnare flygning och livestuds för ett mer dynamiskt spel.
  • Kvalitetsmaterial som garanterar optimal prestanda.
  • Gul med kontrasterande logotyp.
  • Katalog över tillbehör till padel Joma Padel 2022.

Vem är det till? För alla idrottare som vill få en paddelboll av hög kvalitet, med bra valuta för pengarna för att njuta av ett mycket mer dynamiskt spel. Dessutom tappar det inga egenskaper med matcherna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av nyheterna i märket, en av favoriterna av de flesta spelare på grund av den fantastiska kvaliteten och priserna de erbjuder. Eftersom de dessutom är gula ger de en bra syn och burkarna är ordentligt stängda för att inte tappa trycket.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2022
Våra bästa produkter