Joma Stadium PWR Svart Turkos
  • Joma Stadium PWR Svart Turkos
  • Joma Stadium PWR Svart Turkos

Joma Stadium PWR Svart Turkos

PVP: 1 974,60 kr
547,96 kr
-73% Joma
padel racket Joma Stadium PWR Svart Turkos | Ge mer intensitet till ditt spel med detta Joma padel racket, en modell som sticker ut för sitt slag men som inte gör dig besviken när det gäller att ta ut den kontrollerade bollen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 26 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Stadium Power Svart och Turkos

Den här säsongen lanserar det välkända varumärket Joma en komplett kollektion av produkter för att spela padel där vi kan hitta det nya Stadium PWR padel racket i svart med turkosa detaljer. Det är en avancerad modell som sticker ut för sin kraft då den har designats i droppformat men med en lite hög balans.

För sin konstruktion har företaget använt den senaste generationen kol förutom 12k tyg som förstärker ytan, vilket ger den en torrare touch. Eva pro-gummi har också använts i kärnan, ett gummi med hög återhämtningsförmåga som förbättrar känslan av kontroll och kraft vid slag. Som avslutning har den grovhet på ytan, vilket ger bättre effekter.

Joma Stadium Power i svart och turkos detaljer, funktioner

  • Joma Stadium PWR Turquoise Black har en oversize form med hög balans.
  • Solid och styv struktur tack vare kolkonstruktionen.
  • Den innehåller en snabb återhämtning av eva pro gummikärna för en torrare touch.
  • Förstärkning i den del av hjärtat som ger mer stabilitet.
  • Stor motståndskraft och hållbarhet tack vare 12k kolfibrerna på ytan.
  • Grov struktur för att kunna trycka mer snurr på bollen.
  • Ny kollektion av Joma Padel 2022 högpresterande racket.

Vem är det till? Den riktar sig till avancerade spelare med en mer offensiv profil som, tack vare den höga balansen av den nya stadionkraften, inte kommer att kosta oss att få bort bollen från planen med kraftfulla skott, även om det också kommer att hjälpa oss att korrigera off-center bollar tack vare dess bra sweet spot.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Padel racketsna med bäst valuta för pengarna, så kommer du att njuta av utmärkt prestanda på banan utan att spendera en förmögenhet. Den presenterar också en väldigt cool design i svart med en turkos central logotyp och gula detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter