Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas azul
  • Muñequeras Joma cortas blancas azul

Korta vita blå Joma-armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Armband för att spela padel Joma Short White Blue | Låt inte svett hindra dig från att spela tack vare Joma-armbanden med en vit och blå design, perfekt att bära med ditt racket

Joma korta armband i vitt och blått

Förnya hela din garderob med tillbehör tack vare den nya kollektionen Joma 2022. Upptäck de korta armbanden med vit och blå design, perfekta att kombinera med ditt padel racket och träna samtidigt som du visar upp en vacker och elegant finish.

De är korta i storleken och deras huvudsakliga funktion är att förhindra att svetten från armarna passerar till händerna, vilket gör det obekvämt att leka och att ta bort svetten från ansiktet utan att använda en handduk. De har tillverkats med tekniska material som hjälper dem att andas och förhindrar att fukt samlas.

Joma korta vita och blåa armband, egenskaper

  • Short White and Blue Joma passar handleden väldigt bra.
  • De låter dig spela bekvämt samtidigt som du undviker dåliga drag.
  • De är tillverkade av 85% bomull 15% elastan och 5% polyamid.
  • De absorberar och svettas av armarnas svett.
  • Du kan köpa dem i förpackningar om två enheter och de finns i flera modeller.
  • Ny Joma 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? De har designats för de människor som vill bekämpa överdriven svettning, särskilt i tider som sommaren när värmen gör det omöjligt att spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att köpa en kvalitetsaccessoar kan du bära en vit och blå design med en svart logga, utan tvekan en kombination som du kommer att gilla från början.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter