Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas amarillas
  • Muñequeras Joma cortas blancas amarillas

Korta vita gula Joma-armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Joma korta gula padelarmband | Om du återhämtar dig från en skada eller vill slippa köpa de korta Joma-armbanden som hjälper dig att korrigera dåliga rörelser när du spelar

Joma korta armband i vitt och gult

Köp allt ditt kit för att få det komplett tack vare varumärket Joma. De nya korta vita och gula armbanden är nu tillgängliga, som kommer att bli din viktiga accessoar att bära på tävlingar och matcher.

Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att ta bort svett från pannan och att det från armarna inte passerar till händerna, även om de också hjälper till att undvika att göra dåliga rörelser medan du spelar som senare kan skapa skador. Det har använts kvalitetsmaterial vid tillverkningen som ger en mycket bra passform och andningsförmåga.

Vita och gula Joma-armband, egenskaper

  • Den korta vita och gula Joma säljs i förpackningar om två enheter.
  • Tillverkad av bomull, elastan och polyamid för hög kvalitet och hållbarhet.
  • De anpassar sig efter handledens form så att du kan utföra rörelserna bekvämt,
  • De hjälper till att absorbera svett och svettas så att det inte ackumuleras.
  • Vit och gul design men finns även i fler färger.
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? De är perfekta för alla människor som oroar sig för att ha allt sitt paddelmaterial komplett och som också vill slippa använda en handduk när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara för sina otroliga egenskaper, utan också för sin vita och gula design med den svarta logotypen, en slående kombination, bara för de som gillar att ta risker!

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter