Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas verdes
  • Muñequeras Joma cortas blancas verdes

Grönvita korta Joma-armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Små Joma-armband i vitt och grönt | Torka av svett från pannan och förhindra att den kommer på händerna med de vita och gröna armbanden, ett tillbehör skapat för den nya Joma 2022-kollektionen

Korta armband Joma White and Green

Ta en titt på den nya 2022-kollektionen av tillbehör från varumärket Joma med ett stort antal design att välja mellan. Inuti kan du hitta de korta vita och gröna armbanden, ett tillbehör som passar din handled och hindrar dig från att göra dåliga rörelser.

Kvalitetsmaterial som bomull har använts för dess tillverkning, som hjälper till att absorbera och svettas, och elastan så att den sitter väldigt bra men utan att förlora rörelsefriheten. De är korta i storleken och säljs i förpackningar om två.

Korta vita och gröna Joma-armband, egenskaper

  • Den korta grönvita Joma absorberar och svettas svett.
  • Vit och grön design
  • De behåller sin prestanda även efter tvätt tack vare de tyger som används.
  • De skapar inga irritationer eftersom de är väldigt mjuka
  • De säljs i förpackningar om två och är korta i storlek.
  • Katalog över tillbehör till padel Joma 2022.

Vem är det till? För personer som vill förhindra att svett kommer in i ögonen eller händerna, får dem att halka och därför hindrar dem från att kunna spela bra. De är också perfekta att använda under de varmaste månaderna.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att köpa en produkt som har tillverkats med tanke på idrottare kan du bära en vit och grön design med företagets logotyp i svart, en kombination som vi kan bära med vårt racket.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för dess skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter