¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas verdes
  • Muñequeras Joma largas blancas verdes

Joma långa vita gröna armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Long Vit och grön | Förhindra värme från att nå dina ögon och händer tack vare de nya Joma Long-armbanden, som är perfekta för årets varmaste månader

Stora Joma-armband i vitt och grönt

Den nya kollektionen av Joma 2022-tillbehör har redan anlänt till vår webbutik för padel. Upptäck de nya långa Joma-armbanden som har designats i vitt och grönt med logotypen i svart, en kombination som den som ser det från början kommer att gilla det.

De är perfekta för att torka svetten i ansiktet och inte hindra den från att komma i vägen under våra spel. De anpassar sig även efter handledens form, vilket håller leden väl stödd och förhindrar dåliga rörelser under spelets gång.

Vita och gröna Joma-armband, egenskaper

  • Den vita och gröna Joma är långa så de passar perfekt.
  • Tillverkad av bomull och elastan som förlänger varaktigheten på armbanden.
  • De absorberar och svettas svett från armar och panna.
  • Du kan köpa dem i ett paket med två enheter.
  • Vit och grön design.
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? De är idealiska för de människor som vill bära sitt kompletta padelkit och som vill förhindra att överflödig svett passerar till deras händer och ögon, vilket förhindrar vårt spel.

Varför kommer du att gilla det? För sin otroliga halvvita och gröna design med signaturlogotypen i svart, en innovativ kombination men en som vi kommer att gilla från början. Så de kombinerar väldigt bra med alla dina kit.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för dess skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter