Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas azul claro
  • Muñequeras Joma largas blancas azul claro

Joma vita ljusblå långa armband

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Joma
Padelarmband Joma Long White och Light Blue | Förutse sommaren och köp de långa Joma-armbanden, ett perfekt tillbehör för att förhindra att svett sprider sig till dina händer och att padel racket glider

Stora ljusblå Joma-armband

Upptäck den nya accessoarkollektionen Joma 2022. Utrusta dig med de nya Joma-armbanden i ljusblått och vitt, som är perfekta för personer som inte låter värmen och svetten låta dem leka under sommarmånaderna.

De har tillverkats med tekniska tyger som bomull och elastan som tål användning och tvätt utan att förlora sitt ursprungliga skick. De har också designats i vitt och ljusblått och du har en mängd olika mönster och färger tillgängliga för att välja din favorit.

Ljusblå Joma långa armband, funktioner

  • Light Blue White Long Jomas säljs i förpackningar om två enheter.
  • De är långa i storlek, så de ger bra stöd.
  • Tillverkad av 85% bomull, 15% elastan och 5% polyamid
  • De hjälper till att ta bort överflödig svett från pannan och armarna.
  • Stort utbud av design att välja mellan.
  • Joma Padel 2022 accessoarkollektion.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för de människor som inte vill sluta sporta även under de varmaste dagarna och som vill spela bekvämt utan att använda en handduk.

Varför kommer du att gilla det? För att Joma ger oss armband med otrolig kvalitet och funktioner som vi kommer att ha under lång tid. De har även designats i vitt med ljusblått och loggan i svart, en tveklöst lyckad kombination.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter