Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas azules
  • Muñequeras Joma largas blancas azules

Långa vita blå Joma-armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Vit Blå | Håll svetten borta från ögon och händer tack vare de långa vita och blå Joma-armbanden, en perfekt accessoar för de hetaste dagarna

Stora vita blå Joma-armband

Gör dig redo så att inte ens värmen hindrar dig från att spela de varmaste dagarna tack vare den nya kollektionen med armband från varumärket Joma 2022. Upptäck Joma Largas i vitt och blått, ett tillbehör som hjälper oss att ta bort svett från ansiktet och armar medan vi tävlar.

För dess tillverkning har kvalitetsmaterial som bomull, elastan och polyamid använts, vilket ger oss en otrolig känsla på huden samtidigt som vi förlorar den elasticitet som gör att vi kan utföra rörelser bekvämt. På samma sätt, tack vare tygerna som används, tål den svett och tvätt utan att förlora sina otroliga fördelar.

Långa vita och blå Joma-armband, egenskaper

  • Den vita och blå Joma är långa i storleken
  • De hjälper till att förhindra dåliga rörelser i handleden
  • Perfekt för spelare som har råkat ut för skador tidigare.
  • De hjälper till att absorbera och transpirera svett.
  • Nu tillgänglig i förpackningar om två enheter.
  • Nya Joma-tillbehör för padel 2022.

Vem är det till? Till alla som vill hindra svett från att passera deras händer och ögon och på så sätt hindra vårt spel. Det är också ett mycket bra alternativ för personer som vill undvika dåliga rörelser som senare skapar skador.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att hålla svetten borta kan vi bära en väldigt snygg design, hälften vit och hälften blå med loggan i vitt. Utan tvekan ett mycket lyckat val av färger.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter