Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Azul Cian
  • Muñequera Joma Slam Pro Azul Cian

Joma Slam Pro Cyan Blue Armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Slam Pro Cyan Blue | Skydda dina ögon från besvärande svett med dessa korta Joma-armband, de ger bra absorption och komfort när du väl tar på dem

Elektriska blå Joma Slam korta armband

Komplettera ditt padelkit med den nya kollektionen av tillbehör från varumärket Joma 2022, nu tillgänglig i vår onlinebutik. Välj Slam pro padel-armband i cyanblått, ett välbehövligt tillbehör som hjälper till att hålla svetten från pannan och ögonen under matcher.

Förutom att de förebygger svett ger de även bra stöd och elasticitet så att de är lätta att ta på. Vid tillverkningen har nya material använts som hjälper till att svettas och absorbera svett.

Slam Pro Blue korta armband, funktioner

  • Joma Slam Pro säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • De är korta i storleken.
  • Tyger av hög kvalitet för att absorbera svett.
  • Håller kvaliteten över tid.
  • Cyanblå colorway med svart logotypdetalj.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? Perfekt för alla spelare som vill ta bort svett från pannan utan att behöva använda en obekväm handduk under spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats i en cyanblå färg som skiljer sig mycket från vad vi är vana vid att se med logotypen i svart, en mycket slående kombination.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter