Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Coral
  • Muñequera Joma Slam Pro Coral

Joma Slam Pro Coral Armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Joma Slam Pro Coral padelarmband | Välj din favoritfärg från en mängd olika Joma-armband, ett välbehövligt tillbehör för att spela padel under extremt varma dagar

Kort armband Joma Slam Pro Coral

Den här nya säsongen kommer Joma med en ganska komplett kollektion av accessoarer. Närmare bestämt armband och ett av dem är Joma Slam Pro i korallfärg, perfekt för att glömma bort att behöva använda en handduk för att torka svetten under matcher.

De är medelstora så att de inte är obekväma, plus att de är så lätta att du glömmer att du har dem på dig. I tillverkningen har man använt material som hjälper till att absorbera all svett utan att samla det och göra det irriterande medan vi spelar.

Joma Slam Pro Coral armband, funktioner

  • Joma Slam Pro Coral har en korallfärgad design med svarta detaljer.
  • De säljs i förpackningar om två enheter.
  • Den har tillverkats med material av bästa kvalitet så att den bibehåller sina egenskaper över tid.
  • Korta och mjuka armband för beröring av händerna.
  • Stor svettupptagningsförmåga.
  • Katalog över tillbehör till padel Joma 2022.

Vem är det till? Rekommenderas för alla som tränar med stor intensitet och som behöver hålla svett borta från ögon eller händer och som letar efter armband som håller bra.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med material av bästa kvalitet, förutom att den är designad i en korallfärg med logotypen i svart. Du kommer att fånga uppmärksamheten från den som ser dig!

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter