Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Azul Marino
  • Muñequera Joma Slam Pro Azul Marino

Joma Slam Pro Armband Marinblå

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Slam Pro Marinblå | Torka av irriterande svett från ansiktet med de nya Joma padelarmbanden, tillgängliga i en mängd olika färger och storlekar
Skriv en recension

Joma Slam Blue Korta Armband

Byt ut dina gamla armband mot nya från den nya Joma 2022-kollektionen. Njut av Slam Pro-armbanden i marinblått, perfekta för att torka svetten i pannan och förhindra att svetten från dina armar passerar till dina händer. De är gjorda av elastiska och kvalitetstyger för att förhindra att padel racket glider ur våra händer.

De har designats i en kort storlek och elastisk så att de inte är irriterande när man spelar. De absorberar också all svett och driver ut den tack vare tygerna som används i deras tillverkning. Den marinblå färgen med vita detaljer har valts att kombinera med alla dina paddeltillbehör

Joma Slam Pro Armband Marinblå, funktioner

  • Joma Slam Pro i marinblått säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Material av bästa kvalitet för att klara användningsområden.
  • Korta blåa armband.
  • De absorberar all fukt och svett.
  • Finns i en mängd olika färger.
  • Ny Joma 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Riktar sig till alla människor som är väldigt varma på sommaren och som behöver torka bort värmen från pannan medan de spelar utan att behöva ta till handduk och slösa tid.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att ge bra stöd tål de tvätt och användning. De har designats i marinblått, en basic som kombineras med allt.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter