Joma Open vit turkos fluor
  • Joma Open vit turkos fluor

Joma Open vit turkos fluor

PVP: 932,45 kr
438,26 kr
-53% Joma
Joma Open padelracket vit turkos fluor | Ta dina första träffar med detta Joma mellanracket, en bekväm modell med en bred sweet spot för spelare att njuta till fullo
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket för kvinna Joma Open

Börja i den här sporten med Joma och dess nya kollektion 2021. Ta dina första träffar med Game Control padelracket i vitt och turkos, en modell som sticker ut för sin kontroll och kraft så den är väldigt balanserad, perfekt för kvinnliga spelare som vill få sina bästa skott på banan.

På grund av sin överdimensionerade form och medelstora balans hjälper den dig att enkelt rikta dina bilder. Det ger också en mjuk touch eftersom mjukt gummi har använts inuti och glasfiber på ytan. För att garantera optimalt motstånd har ramen förstärkts med kol så att strukturen blir mer solid.

Vit och turkos Joma Open, egenskaper

  • Joma Joma Open vit turkos fluor är hanterbar och mångsidig.
  • Tack vare sin rivdesign med innesluten balans ger den mer kontroll.
  • Inredning med mjukt eva-gummi för en mjukare träff.
  • Tillverkad av flexibla material som garanterar en snabb anpassning.
  • Ytor i glasfiber och ram i kolfiber.
  • Bred träffyta för att minska otvingade fel.
  • Ny kollektion av Joma rackets för dam 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare som spelar ibland eller vill ta ett kvalitetssprång i sitt spel då det är ett mellanracket som hjälper dig att styra bollen. Du kommer också att njuta av fantastiska upplevelser och priset är oslagbart.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara för dess egenskaper utan också för sin fantastiska design eftersom den kombinerar vitt med fluorturkosa detaljer, en fantastisk estetik som kommer att göra dig i centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det är inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 340-365 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter