Joma Tournament Pro svart röd 2024
  • Joma Tournament Pro svart röd 2024

Joma Tournament Pro svart röd 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Joma
Joma Tournament Pro 401382.106 | Joma Tournament Pro svart röd 2024 förenar perfekt kraft och kontroll. Spektakulär design och toppmoderna teknik för den erfarna spelaren
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Tournament Pro svart röd padelracket

Upptäck den perfekta balansen mellan kraft och kontroll med Joma Tournament Pro svart röd 2024 padelracket, en juvel inom teknik och design i padelvärlden. Denna tävlingsmodell integrerar de mest avancerade materialen och innovativa teknologierna, vilket garanterar en exceptionell prestanda både i offensivt och defensivt spel.

Kombinationen av en kärna av högdensitetsskum Black Eva med 3k-kolfiberväv på ytor och en 100% kolfiberram Exo Counter ger inte bara optimal styvhet utan även oöverträffad hållbarhet. För att avsluta innehåller den relief på ytan samt ett vibrationsdämpningssystem för att du ska kunna spela timmar i sträck utan obehag i armen.

Egenskaper padelracket Joma Tournament Pro svart röd 2024

  • Högdensitetsskum Flexo Black Eva för snabb återhämtning av formen.
  • Ytor av 3k-kolfiber för större styvhet och bättre prestanda i varje slag.
  • Ram av 100% kolfiber Exo Counter för maximal hållbarhet och stabilitet.
  • Ruggad yta i Relief Rotation för att förbättra effekterna på bollen.
  • Vibra - Out-system i bron för att minska vibrationer med 40%.
  • Tillhör Jomas avancerade racketkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Joma Tournament Pro svart röd 2024 är idealisk för erfarna spelare som söker en perfekt kombination av kraft och kontroll. Dess droppform och medelhög balans gör den mångsidig i alla delar av planen, vilket möjliggör att du kan utnyttja dina färdigheter till fullo.

Varför kommer du att gilla den?

Dess spektakulära design i svart och röda detaljer kommer att göra att du sticker ut inte bara för ditt spel utan även för din stil. Spetsteknologin garanterar ett överlägset spel, vilket gör denna racket till din bästa allierade för att möta och övervinna alla utmaningar på planen.

Läs mer om varumärket Joma

Joma, synonymt med innovation och kvalitet, fortsätter att bryta nya gränser inom sportvärlden. Med en rik historia av att utveckla elitidrottsutrustning håller Joma fast vid sitt åtagande att erbjuda exceptionella produkter som uppfyller och överträffar de mest krävande idrottares förväntningar.

Jomas passion för detaljer och dess fokus på kontinuerlig förbättring har etablerat märket som en marknadsledare och erbjuder spelarna inte bara utrustning utan en verklig konkurrensfördel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter