JHayber Warrior Fit 2021
  • JHayber Warrior Fit 2021

JHayber Warrior Fit 2021

PVP: 1 097,00 kr
953,84 kr
-14% Jhayber
JHayber Warrior Fit 2021 padel padel racket | Förbättra ditt spel med detta J'Hayber padel racket, det hjälper dig att styra bollen med lätthet och inte missa lätta träffar tack vare dess breda sweet spot
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket JHayber Warrior Fit Azul

Välj den modell du behöver i vår sektion av billiga Padel rackets. Upptäck Warrior Fit padel racket i blått och gult, en modell från J'Hayber 2021 medium-serien. Den sticker ut för sin hanterbarhet eftersom den presenterar ett runt format med låg balans för att korrigera off-center träffar.

För att öka dess spelbarhet har glasfiber använts på ytorna och eva gummi inuti. En kombination av mer flexibla material som ger en mjukare beröring och därför bättre känsla när man slår, vilket gör den väldigt lätt att leka med.

JHayber Warrior Passar blå och gul, funktioner

  • Runt format och låg balans för att placera bollen med JHayber Warrior Fit 2021.
  • Racket av kontroll och snabb anpassning för idrottare som vill förbättra sig.
  • Carbon ram som ger större styrka och styvhet till strukturen.
  • Glasfiberyta för bättre spelbarhet.
  • Oslagbar touch tack vare EVA-skummet inuti.
  • Det hjälper dig att inte missa lätta bollar med sin breda sweetspot.
  • Katalog över den mellanstora serien av J'Hayber Padel 2021 racket.

Vem är det till? Idealisk för idrottare på hög eller medelhög nivå som vill ta ett kliv i kvalitet och behöver ett hanterbart kontrollpadel racket som ger bra sensationer vid slag och är lätt att spela med.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt padel racket, tillverkat med kvalitetsmaterial för bra prestanda. Du kommer också att älska dess slående blå design och gula detaljer, utan tvekan en av de mest färgstarka i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

Det spanska varumärket visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin racketkollektion och representerar Agustín Silingo på WPT-backarna.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller padel racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter