Jhayber Padelrackets

Jhayber Padelrackets

Upptäck den nya kollektionen av Jhayber Padel rackets i vår onlinebutik . En mycket komplett kollektion för att anpassa sig till spelarnas behov, efter deras nivå och spelstil. I den nya kollektionen 2022 sticker Agustín Silingos racket ut, en av de bästa WPT-spelarna.

Jhayber Padel har använt kvalitetsmaterial som 12k kol, svart eva-gummi och Reset Point-teknologi för sin tillverkning så att användaren kan prestera på sin bästa nivå. Kontroll, kraft eller balans, du bestämmer vilket Jhayber padel racket som passar bäst med det bästa erbjudandet.

Filtrera

Utvalda JHayber 2022 racket till bästa pris

Det spanska företaget visar i var och en av sina racket att de bryr sig om varje spelares behov, och erbjuder tåliga och högkvalitativa racket för högpresterande idrottare eller för de som precis har börjat. Den här säsongen överraskar han oss med JHayber Dominator , den nya padel racket av Agustín Gómez Silingo.

Det är ett mycket välkompenserat racket, 100 % kol och med svart eva-gummi som hjälper oss att få våra bästa skott oavsett område på banan. Vi kan också hitta billiga initieringpadel racketlracket, som Warrior Fit, som är gjord av mer flexibla material och är lättare att spela med.

J'hayber padel racket teknologi

Jhaybers padelmärke har använt innovativa tekniska system för att applicera dem på den nya kollektionen av racket . Som ett slutresultat uppnås högpresterande racket för de mest krävande spelarna. Denna säsong lyfter vi fram:

  • 3D Rugged Technology : Grov ytfinish som genererar mer kontakt med bollen och hjälper oss att ge den mer snurr. Modeller som Dominator eller Warrior Fit har denna grova struktur.
  • Kontrollstruktur Heart t: system applicerat i hjärtområdet som ger stabilitet och medelhög balans.
  • 12K Carbon High Tech : det är en mer motståndskraftig och lättare typ av kol, som ökar motståndet hos padel racket utan att lägga till vikt. Det genererar en mer enhetlig och kraftfull träff samtidigt som den ger mer soliditet till strukturen.
  • Reset Point: Teknik som förbereder racket för nästa boll efter träffen. Så du kommer alltid att vara redo för nästa åtgärd.
  • Svart eva -gummi: en typ av gummi som genererar större känsla av kontroll och kraft utan att förlora känslan, används i padel racket som JHayber Spartack eller Warrior Carbon.

JHayber Padel inom sport

Varumärket grundades 1972 i Elche (Alicante) så det har nästan 50 års historia inom sportvärlden. Då föddes Torch, hans första sportsko, som med åren har blivit hans mest emblematiska modell. Företaget har alltid varit kopplat till tennis och basket, men från 1980-talet tog det också språnget till urbana skor.

Det är inte förrän 2008 när företaget gör mer tekniska kollektioner och kopplas till padel , den sport som växer mest vid den tiden. Så det börjar sponsra turneringar och enastående padelspelare. För närvarande är Jhayber Padel kvar på skomarknaden och har utökat den med textilkollektioner för att spela padel, sportväskor och till och med padel racket.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

953,00 kr - 2 801,00 kr

Vikt:

Vikt: