JHayber Dominator 12K 2021
  • JHayber Dominator 12K 2021

JHayber Dominator 12K 2021

PVP: 2 797,35 kr
2 377,74 kr
-16% Jhayber
padel racket JHayber Dominator 12K svart och guld | Skaffa det nya Agustín Silingo-racket, en mycket balanserad modell designad av J'Hayber som hjälper dig att få ditt bästa spel på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket JHayber Dominator 12K av Agustín Silingo

Vi presenterar den senaste J'Hayber Padel 2021-kollektionen med modeller lika imponerande som det nya Dominator 12k padel racket, Agustín Silingos vapen. Det är ett runt racket med medium balans, så det ger den bästa balansen mellan kraft och kontroll.

För sin konstruktion har 100 % kol använts, vilket förstärker ytan med 12K Carbon High Tech-tyg som ger den större robusthet, minskar vikten och förbättrar slagkraften. Inuti den innehåller svart eva-gummi för en exceptionell touch samt grovhet på planen för större effekt.

Jhayber Dominator 12k i svart och guld, funktioner

  • JHayber Dominator 12K 2021 är Agustín Silingos nya padel racket.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt runda format med medium balans.
  • Den har en svart eva-gummikärna för oslagbara upplevelser.
  • 3D Rugged Technology som ger strävhet till ansikten.
  • 100 % kol och 12K Carbon High Tech förstärkningar som ger större robusthet.
  • Reset Point-system som snabbt förbereder racket för nästa boll.
  • Ny kollektion av J'hayber Padel 2021 avancerade racket.

Vem är det till? Speciellt designad för erfarna spelare som letar efter ett välkompenserat padel racket för att kunna ta sina bästa slag från vilket område som helst på banan och vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? För det är den nya racket från Agustín Silingo, gjord för spelarens krav på en spektakulär prestation. Du kommer också att njuta av en oklanderlig design i svarta och gulddetaljer, imponerande!

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

J'Hayber, ett spanskt varumärke, visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin samling av padel racket och representerar Agustín Silingo.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller padel racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter