Nyckelring Head Speed
  • Nyckelring Head Speed

Nyckelring Head Speed

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Head Padel
Nyckelring Head Speed padelracketformad | Njut av detta tillbehör från märket Head som återger formen på Speed racket-modellen, ett bra alternativ att placera på nycklar eller i din padelväska.

Nyckelring padel Head Speed

I vår webbutik kommer du inte bara kunna få produkter för att spela padel, utan även de coolaste tillbehören. Vi presenterar den nya Head Speed nyckelringen som imiterar formen på denna padelracket, ett tillbehör designat av Head this 2023. Det är en liten padelracketformad nyckelring.

Det här tillbehöret är tillverkat av flexibelt gummi, så det kommer inte att skadas om du tappar dina nycklar eller får ett slag, och det ger också stor hållbarhet. Den har en metallring så att du kan hänga den från dragkedjan på din ryggsäck eller glasspåse, eller så kan du enkelt stoppa nycklarna i den.

Nyckelring Grå Head Speed med padelracketsign, egenskaper

  • Huvudnyckelringdesign som det nya Speed 2023-racket.
  • Liten storlek så att du enkelt kan förvara den.
  • Tillverkad av högkvalitativt gummi och med en metallring.
  • Lämplig att hänga på nycklar eller dragkedjor.
  • Perfekt som present till alla paddelälskare.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Head 2023.

Vem är det till? Det är ett komplement som alla fans av denna sport säkert kommer att gilla eftersom den replikerar formen och designen av Speed racket från det välkända märket Head. Du kan också placera den på olika ställen som i din ryggsäck, i din glasspåse eller på dina nycklar och det är en mycket original accessoar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du enkelt kan hänga den från dina nycklar eller placera den på dragkedjan på din glasspåse för att ge den en distinkt touch och snabbt känna igen den. Det är också en bra presentidé för dina klubbkamrater, tränare eller någon paddelälskare.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter