Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelgreep Babolat Syntec Team x1 vit
  • Padelgreep Babolat Syntec Team x1 vit

Padelgreep Babolat Syntec Team x1 vit

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Babolat
Padelgreep Babolat Syntec Team | Förbättra greppet på ditt padelracket med det nya vita Syntec Team-greppet från Babolat, ett tillbehör som är mycket lätt att ta på och ta bort från din paddel

Padelgreep Babolat Syntec Team x1 vit

Utrusta ditt racket med de bästa tillbehören som du kan hitta i den nya kollektionen av tillbehör från märket Babolat, nu tillgänglig i vår padelbutik online. En av dem är Syntec Team-greppet designat för att placeras på handtaget på ditt racket och förbättra greppet.

Denna modell kännetecknas av att vara den lättaste så att när den väl är på den kommer den inte att lägga onödig vikt på ditt racket så att det är mest bekvämt för dig. Å andra sidan har den gjorts med mycket absorberande tyger som förhindrar att svett samlas i handen för bättre komfort.

Padelgreep Babolat Syntec Team i vit färg, egenskaper

  • Babolat Syntec-greppet har designats med en slät finish.
  • Lätt att ta på och av, det tar inte lång tid.
  • Mjuk beröring så den är bekvämast när den väl tagits på.
  • Lättvikt väger inte mer än 6 gram.
  • Vit design med varumärket i rött.
  • Tillbehör och komplement för att spela Babolat 2023 padel.

Vem är det till? Utan tvekan är den perfekt för de personer som vill få ett bättre grepp om racket då Babolats gripsyntec ger handtaget lite mer tjock så att du kan slå dina bästa slag utan att racket glider ur dina händer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett högkvalitativt tillbehör som en gång installerat kommer att hålla länge eftersom det inte tappar kvalitet vid användning. Den har även designats i vitt med detaljer i rött, en perfekt kombination att bära att kombinera med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter