Grip Head Hydrosorb Pro
  • Grip Head Hydrosorb Pro

Grip Head Hydrosorb Pro

PVP: 98,73 kr
82,27 kr
-17% Head Padel
Grip Head Hydrosorb Pro | Förbättra ditt grepp om racket med det nya Head Hydrosorb Pro-greppet, ett tillbehör med en extra vidhäftande elastomeryta för bättre grepp

Grip padel Head Hydrosorb Pro

Hitta tillbehören du behöver för att utveckla ditt bästa spel på banan, i vår online padelbutik. Skaffa Hydrosorb Pro padelgrepp i svart färg gjord med de bästa materialen från Head Padel 2023. Det ger en mycket bra känsla vid beröring och är mycket lätt att placera eller byta ut vid behov.

Den har 2 lager av material, alla av högsta kvalitet för att erbjuda stor hållbarhet. När vi väl har satt på oss kommer vi att njuta av bra vidhäftning så att padelracket inte glider lika bra som ett plus av sensationer att njuta av under hela spelet.

Grip Hydrosorb Pro Upper Head i svart, funktioner

  • Head Hydrosorb Pro-greppet säljs separat.
  • Extra vidhäftande elastomeryta.
  • Kvalitetsmaterial så att de är mycket motståndskraftiga.
  • Dubbelskiktstillverkning, en med mikroporer och den andra med förbättrad fiber.
  • Det kommer inte att vara svårt för dig att ta på eller ta av dig.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Head 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för alla idrottare som vill förnya sitt gamla grepp om racket eftersom det gör att vi kan förbättra greppet igen, vilket ger en hel del vidhäftning samt de bästa förnimmelserna när man tar upp padelracket.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den nya dubbelskiktskonstruktionen är den extremt motståndskraftig, med vilken du kommer att ha stor hållbarhet garanterad. Dessutom gör dess svarta design den väldigt diskret så att den kan kombineras med vilket racket som helst.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter