Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Head Tour Backpack camomila
  • Ryggsäck Head Tour Backpack camomila

Ryggsäck Head Tour Backpack camomila

PVP: 877,60 kr
701,54 kr
-21% Head Padel
Ryggsäck Head Tour Ryggsäck kamomill | Ta med allt ditt material till tävlingarna med den nya Tour-ryggsäcken från märket Head som har designats i ljusrosa och har plats för padelracket

Padel ryggsäck Head Tour Backpack rosa

Upptäck den nya kollektionen av ryggsäckar från märket Head 2023 där du redan kan hitta den i vår padelbutik online. Köp den nya Tour-ryggsäcken som har designats i ljusrosa och har en kapacitet på 25 liter för att bära det nödvändigaste.

När den väl tagits på är den mest bekväm eftersom den har designats med två vadderade handtag så att du kan bära den på ryggen och inte skadar dig. Den har även en separat ficka att förvara racket i och skydda den från stötar medan du tar den från en plats till en annan.

Tour Ryggsäcksväska i ljusrosa färg, egenskaper

  • Head Tour-ryggsäcken har designats i ljusrosa.
  • Den har en kapacitet på 25 liter och mäter 33,5 x 51 x 25.
  • Exklusiv ficka för att förvara racket för att skydda den.
  • Stort fack för att förvara dina kläder, bollar eller utrustning.
  • Handtag i ryggpartiet för att kunna bära den på ett vadderat sätt.
  • Den har kapacitet att bära det väsentliga.
  • Ny kollektion av Head Padel-väskor.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som vanligtvis inte har med sig många saker till träningen, så de behöver inte en väska som är för stor och tung, utan snarare en som är bekväm att flytta från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? För det är en väska av hög kvalitet och motstånd som du kan spela länge med. Den har även designats i den vackraste ljusrosa färgen så att du kan gå väldigt välklädd till alla tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter