Head Flash Pro 2023
  • Head Flash Pro 2023

Head Flash Pro 2023

PVP: 1 535,80 kr
1 381,67 kr
-11% Head Padel
Head Flash Pro 2023 mellannivåracket | Gå snabbt framåt med detta mellanliggande padelracket från Head, en modell som sammanför de bästa teknologierna och designen som du nu kan få till ett oslagbart pris.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Flash Pro 2023 padelracket

Njut av den bästa prestandan på banan med den nya kollektionen av produkter från Head Padel 2022. Vi presenterar det nya svarta Flash Pro padelracket, en modell som kännetecknas av sin mångsidighet, eftersom den har en medium balans och en överdimensionerad form så att du kan försvara poängen och gå till attack med lätthet.

När det gäller dess konstruktion har företaget använt kvalitetsmaterial som till exempel svart kol som förstärker strukturen och därmed förbättrar dess motståndskraft. Ytorna är gjorda av glasfiber och den har skumgummi inuti. Kombinationen av båda materialen ger den en bekvämare touch och större sensationer.

Head Flash Pro svart och vitt, funktioner:

  • Balans mellan kraft och kontroll av Head Flash Pro 2023 med sin droppform och centrerade vikt.
  • Kraftskum kärna som ger den mer kraft utan att förlora komfort.
  • Förgjutet kolskydd för att motstå krockar.
  • Konstruktion med innegra-systemet som förbättrar dess stabilitet.
  • Snabb anpassningsracket för att definiera vår spelstil.
  • Flexibla plan som ger den större flexibilitet.
  • Tillgänglig i den nya katalogen av Head 2020 mellannivåracket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på mellannivå som vill fortsätta att förbättra sitt spel eftersom det är ett mycket välbalanserat racket på grund av dess droppformat och medelbalans, så det ger kraft och kontroll som du behöver i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett mångsidigt racket som hjälper dig att snabbt definiera din spelstil eftersom det är väldigt lätt att spela med det. Dessutom presenterar den denna säsong en mycket elegant design i svart med vita detaljer, ren elegans!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter