Head Radical Pro 2024
 • Head Radical Pro 2024
 • Head Radical Pro 2024

Head Radical Pro 2024

PVP: 3 071,60 kr
2 741,20 kr
-11% Head Padel
Head Radical Pro 222034 | Dominera banan med Head Radical Pro 2024, Auxetic-teknologi för överlägsen kraft och kontroll. Sege i varje match med Head!
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Radical Pro Padelracket

Utforska nya gränser inom padel med Head Radical Pro 2024, en samling av innovation och teknik designad för att katapultera ditt spel. Dess Auxetic-teknologi ger dig en sensationell bollkontakt, vilket säkerställer en spelbarhet som anpassar sig till din aggressiva och mångsidiga stil.

Med Head Radical Pro 2024 blir varje rörelse ett uttalande på planen. Dess strategiskt fokuserade design mot en balans mellan kraft och kontroll kommer att låta dig upptäcka en nivå av precision och effekt som är utan motstycke, perfekt för den krävande tävlingsspelaren i dig.

Egenskaper hos Head Radical Pro 2024 padelracket

 • Oversize tårdroppform och medium balans för jämn prestanda.
 • Konstruktion med 3k kolfiberväv som förbättrar hållbarhet och prestanda.
 • Auxetic-teknologi för förbättrad slagkänsla och större kontroll.
 • Kontrollskum för mjukare beröring och snabb respons.
 • Ny design på handtaget som dämpar vibrationer och minskar trycket på händerna.
 • Tillhör Head 2024 padelracketskollektion.

Vem är den avsedd för?

Head Radical Pro 2024 är det ideala valet för avancerade spelare som regelbundet tävlar och kräver ett racket som anpassar sig till varje hörn av banan med en oöverträffad mångsidighet.

Varför kommer du att gilla den?

Detta racket utmärker sig genom sin materialets och avancerade teknologiers synergi, vilket erbjuder dig en sublim spelupplevelse. Dess design i svart med röda detaljer fångar inte bara blickar, utan återspeglar också passionen och kraften som präglar ditt spel.

Lär dig mer om märket Head

Head, ett märke som har transcenderat inom sportvärlden genom sin konstanta strävan efter excellens och kvalitet. Varje produkt är resultatet av kontinuerlig innovation och ett oavbrutet engagemang för idrottare, alltid med målet att överskrida etablerade gränser och erbjuda den bästa möjliga utrustningen.

Head är synonymt med tradition och innovation inom sporten. Sedan starten har de lett den tekniska evolutionen inom världen av padel och andra racketsporter, alltid med målet att ge atleter verktygen för att nå sin fulla potential.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter