Head Extreme Junior 2024
  • Head Extreme Junior 2024
  • Head Extreme Junior 2024

Head Extreme Junior 2024

PVP: 1 097,00 kr
975,92 kr
-12% Head Padel
Head Extreme verde 226723 | Skaffa detta padelracket för barn, den nya Head Extreme Junior i grönt så att de små kan njuta av de bästa sensationerna på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Extreme Junior 2024 Padelracket

Hitta det du letar efter i den nya Head 2024 padelkatalogen, den är anpassad för alla målgrupper. För ungdomar presenterar vi det nya Extreme Junior padelracket i grönt, ett snabbt anpassat racket som ger spelaren kraft och kontroll eftersom dess design är överdimensionerad och balansen är centrerad.

Det är en replika av vuxenmodellen anpassad för barnhänder, så dess vikt är runt 320 gram och den har även mått anpassade efter din hand. Glasfiber har använts för sin konstruktion, vilket förstärker ramområdet för att motstå stötar. Kärnan är gjord av kraftskum, så sensationerna är oslagbara.

Head Extreme för gröna barn, funktioner:

  • Head Extreme Junior väger cirka 320 gram.
  • Tack vare skumgummikärnan genererar den en mycket bekväm touch.
  • Snabb anpassningsskyffel.
  • Hela omkretsen har förstärkts för att göra den mer motståndskraftig mot stötar.
  • Glasfiberplan, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Överdimensionerad form för att utöka sweet spot och medium balans för att undvika att tappa kraft.
  • Mått anpassade efter de smås händer, för enkel hantering.
  • Den tillhör Head Padel 2024-serien av barnracket.

Vem är det riktat till? Vi tror att den passar både barn som börjar leka och de som redan gör det regelbundet eftersom det är ett balanserat racket som ger den kontroll, kraft och komfort de behöver för att gå vidare i spelet och fullända det lite i taget.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är anpassad efter ungas behov, med en mycket lätt vikt och mindre dimensioner. Vi är också övertygade om att du verkligen kommer att gilla dess gröna finish, en design i linje med vuxensortimentet i nya Extreme.

Upptäck mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med de bästa Head Padel-produkterna, bara i vår onlinebutik hittar du padelkollektionen 2024. För närvarande är varumärket ett av de varumärken som föredras av majoriteten av spelarna och har även representation av professionella spelare i World Padel Tour som t.ex. till exempel Arturo Coelho eller Paula Josemaria.

Den här säsongen tillämpar varumärket innovativ teknologi på alla sina produkter för att säkerställa att spelaren får de bästa sensationerna medan han tävlar. Skaffa den nya kollektionen av Headpadelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter