Head Radical Elite 2024
  • Head Radical Elite 2024
  • Head Radical Elite 2024

Head Radical Elite 2024

PVP: 2 194,00 kr
1 974,05 kr
-11% Head Padel
Head Radical Elite 222054 | Upptäck den perfekta balansen av kraft och kontroll med Head Radical Elite, designad för ambitiösa spelare, garanterar överlägset spel på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Radical Elite Padelracket

Upptäck kraften och precisionen i det nya Head Radical Elite 2024, ett padelracket som tar ditt spel till nästa nivå. Med innovativ teknik och en design som garanterar maximal prestanda är detta Head padelracket den perfekta partnern för spelare som strävar efter att överträffa sig själva i varje match.

Utrustad med den senaste Auxetic-tekniken, svarar Head Radical Elite 2024 på varje slag med oöverträffad kraft och kontroll. Kraftskummet och inkluderingen av grafit gör detta padelracket till ett essentiellt verktyg för dem som önskar dominera padelbanan med stil och effektivitet.

Egenskaper hos Head Radical Elite 2024 padelracket

  • Auxetic-konstruktion för ett dynamiskt svar på impact.
  • POWER FOAM för maximal kraft i bollträffen.
  • Grafenförstärkning för ökad stabilitet och hållbarhet.
  • Slagytan i glasfiber för en mjuk känsla och ökad precision.
  • Oversize design med balanserad vikt, perfekt balanserad för ett överlägset spel.
  • Är en del av Head 2024 padelracketsamlingen.

Vem är den riktad till?

Head Radical Elite 2024 är idealisk för mellan till avancerade spelare som söker en signifikant förbättring i sitt spel. Dess balans mellan kraft och kontroll möjliggör för spelarna att utföra sina bästa slag med förtroende och precision.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Head Radical Elite 2024 på grund av dess fusion av toppmodern teknik och exceptionell design. Kontrasten av den livliga orange färgen med svarta detaljer drar inte bara till sig uppmärksamhet, utan representerar också kvalitet och innovation från Head-märket.

Lär dig mer om Head-märket

Head har varit ett ledande märke inom sportvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med års erfarenhet av att producera högpresterande sportutrustning, har Head etablerat sig som synonymt med excellens inom padel.

Head 2024-serien är ett vittnesbörd om denna tradition, och erbjuder padelracketar som Head Radical Elite som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar på padelbanan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter