¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Head Zephyr Pro 2023
  • Head Zephyr Pro 2023

Head Zephyr Pro 2023

PVP: 2 194,00 kr
1 974,05 kr
-11% Head Padel
padelracket Head Zephyr Pro 2023 | Njut av de bästa upplevelserna på banan med detta mångsidiga huvudracket, en modell med graphene 360+-teknik som ger den bättre prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Zephyr Pro 2023

Ta reda på alla detaljer i den nya kollektionen av produkter för att spela padel Head 2023. Vi presenterar det nya blå och svarta Zephyr Pro padelracket, en mycket väl kompenserad modell eftersom den har ett runt format för att inte tappa kontrollen på av -centerbollar och en medium balans för att hålla ett bra slag.

Graphene 360+ har använts för sin konstruktion, en exklusiv teknologi som ger den större motståndskraft och soliditet. Angående kärnan så har den komfortskumteknik som i kombination med glasfibern på ytan ger den en väldigt mjuk touch. Slutligen har den en förstärkning i ramen för att bekämpa slag eller stötar.

Head Zephyr Pro blått och svart, funktioner:

  • Rund form och centrerad balans för större mångsidighet hos Head Zephyr Pro 2023.
  • Komfortskum som absorberar vibrationer mycket bra.
  • Skräddarsydd tubteknik som förstärker den övre delen av ramen.
  • Konstruktion med grafen 360+, vilket förbättrar dess prestanda.
  • Snabbanpassningsracket tack vare glasfiberplanen.
  • Mycket bra bollutbyte.
  • Ingår i den intensiva serien Head Padel 2023 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för en spelare på hög eller medelhög nivå som vill bemästra alla aspekter av spelet eftersom det erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort för att svara effektivt.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material är det ett padelracket som snabbt kan anpassas med vilket du kan definiera din spelstil. Dessutom återkommer den denna säsong med en ny bild: en kombination av svart med en central logotyp och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Grafeno Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter