Head Radical Motion 2024
  • Head Radical Motion 2024
  • Head Radical Motion 2024

Head Radical Motion 2024

PVP: 2 632,80 kr
2 358,07 kr
-11% Head Padel
Head Radical Motion 222044 | Överträffa dina gränser på banan med Head Radical Motion 2024 padelracket, perfekt för kontroll och kraft. Erövra varje match med stil och effektivitet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Radical Motion Padelracket

Upptäck innovation och överlägsen prestanda med Head Radical Motion 2024. Detta padelracket är designat för att ge dig en oöverträffad spelbarhet, genom att kombinera avancerad teknik med en exceptionell design som passar både krävande spelare och de som förfinar sin teknik.

Med en perfekt balans mellan kraft och kontroll är Head Radical Motion 2024 verktyget som kommer att få dig att dominera padelbanan. Dess optimerade vikt och utökade sweetspot kommer att förlåta misstag och låta dig utföra avgörande slag med lätthet och precision.

Egenskaper för padelracket Head Radical Motion 2024

  • Agilitet på banan tack vare dess vikt på +/- 355 gram, idealisk för snabba reaktioner.
  • Oversize tårform med en centrerad balans för fantastisk mångsidighet.
  • Robust konstruktion med 3k koltyg och grafitförstärkning.
  • Utmärkt bollutträde och exakt känsla tack vare control foam gummi.
  • Inbyggd Auxetic-teknologi för en kraftfull påverkan och unika känslor.
  • Tillhör kollektionen av Head padelracket 2024.

Vem är den riktad till?

Head Radical Motion 2024 är idealisk för spelare som söker ett lätt och hanterbart racket. Speciellt utformad för att passa både män och kvinnor som önskar en balans mellan kraft och kontroll, vilket underlättar snabb behärskning av vilken del av banan som helst.

Varför kommer du att gilla den?

Det du kommer att gilla mest med Head Radical Motion 2024 är dess hanterbarhet och iögonfallande design. Svara snabbt på de mest komplicerade bollarna och njut av stilen som dess svarta estetik med livfulla röda accenter ger.

Läs mer om varumärket Head

Head är ett mått på kvalitet och excellens inom padelvärlden. Från början har de åtagit sig att utveckla innovativa produkter som möter de mest ambitiösa spelarnas behov, alltid med målet att ta deras spel till nästa nivå.

Heads tradition av utveckling inom padel är uppenbar i varje en av deras produkter. Märket har inte bara följt sportens tekniska utveckling utan också lett den, genom att erbjuda racketar som Head Radical Motion 2024, designade för att överträffa de mest krävande sportutövarnas förväntningar.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter