Head Evo Extreme 2024
  • Head Evo Extreme 2024
  • Head Evo Extreme 2024

Head Evo Extreme 2024

PVP: 987,30 kr
888,03 kr
-11% Head Padel
Head Evo Extreme 2024 | Lär dig spela med det svarta och gröna Head Evo Extreme padelracket, en modell som ger kraft och kontroll för att perfekta din teknik i varje match.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Evo Extreme 2024 padelracket

Få en bra start i denna sport tack vare Head Padel 2024. Få det nya svarta och gröna Evo Extreme padelracket till bästa pris, en modell som erbjuder utmärkt spelbarhet eftersom den har en konstruktion med flexibla material, så att den inte gör det kostnad Lek med det så anpassar du dig snabbt.

Den har en överdimensionerad form och centrerad balans, vilket gör det till ett mångsidigt racket som erbjuder kraft och kontroll när du slår. Den har tillverkats med glasfiber som förstärker ramområdet med innegra och kraftramsystemet för större motstånd. Mjukt skumgummi har använts för kärnan, vilket ger en mjukare touch.

Head Evo Extreme svart och grönt, funktioner:

  • Head Evo Extreme 2024 anpassar sig snabbt, vilket gör att du känner dig bekväm från första dagen.
  • Den har en överdimensionerad form med centrerad balans för att göra den mångsidig.
  • Tack vare det mjuka skumgummit märker du knappt vibrationerna.
  • Bra bolluttag som hjälper dig att enkelt skicka den till motståndarens plan.
  • Konstruktion av planen med glasfiber, ett mycket elastiskt material.
  • Power Frame-förstärkning för extra styrka.
  • Svart material för att förbättra dess prestanda.
  • Senaste samlingen av Head 2024 nybörjarracket.

Vem är det riktat till? Perfekt för barn som vill börja spela padel eller göra det ibland, eftersom det är ett mycket välkompenserat startracket, så det ger den kontroll, kraft och komfort som du behöver i din början.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt Headpadelracket som du kommer att njuta av under dina första matcher. Dessutom har den också en vacker design, som kombinerar den svarta färgen för bakgrunden med loggan och de små detaljerna i grönt, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med de bästa Head Padel-produkterna, bara i vår onlinebutik hittar du padelkollektionen 2024. För närvarande är varumärket ett av de varumärken som föredras av majoriteten av spelarna och har även representation av professionella spelare i World Padel Tour som t.ex. till exempel Arturo Coelho eller Paula Josemaria.

Den här säsongen tillämpar varumärket innovativ teknologi på alla sina produkter för att säkerställa att spelaren får de bästa sensationerna medan han tävlar. Skaffa den nya kollektionen av Headpadelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter