Bullpadel FIP nästa bolllåda
  • Bullpadel FIP nästa bolllåda

Bullpadel FIP nästa bolllåda

PVP: 1 097,00 kr
1 096,46 kr
-1% Bullpadel
Kullåda för padel Bullpadel FIP Next 24 x 3 | Mer dynamiskt spel tack vare denna låda med Bullpadel-bollar, de officiella från International Padel Federation som du kan få till bästa pris
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel FIP Next balls 24 båtar x 3 enheter

Undvik att behöva byta boll mitt i matchen med FIP Next 24 cans x 3 ball box från Bullpadel, en av de föredragna modellerna för dess utmärkta prestanda och pris, eftersom de erbjuder ett ganska snabbt och dynamiskt spel utan att vara för ansikten. De används också för både träning och tävling.

Next-lådan innehåller totalt 72 bollar, alla ordentligt förvarade i 24 hermetiskt förslutna burkar för att upprätthålla tillräckligt tryck. För tillverkningen har högkvalitativ naturfilt och det mest motståndskraftiga gummit använts, vilket säkerställer bra prestanda och hållbarhet.

Bullpadel FIP Nästa box, egenskaper

  • Med Bullpadel FIP Next låda 24 x 3 enheter får du totalt 72 enheter.
  • Officiell bal för Internationella Padelförbundet.
  • De är gula och bär företagets logotyp.
  • Nästan perfekt flygning, med knappt några vibrationer.
  • Den behåller trycket och dess egenskaper under en längre tid.
  • Katalog över bollar för padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som vill få padelbollar som är resistenta mot alla typer av väder och dessutom till ett bra pris, eftersom nya FIP Next garanterar en perfekt flygning och studs.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya filt ger den bättre respons när man slår eller slår på banan. Dessutom garanterar dess gula design god sikt på alla spår inomhus eller utomhus.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features År: 2022
Våra bästa produkter